8. February 2021 0 Categories Ikke-kategoriseret

Emærket anmelder 200.000 svindel butikker

E-mærket slog igen i sidste måned, en rekord der vækker blandede følelser for de mange danske webshops og online service udbydere i Danmark, da de i januar anmeldte over 200.000 butikker til bagmandspolitiet.

Anmeldelsen der var flittigt dækker af TV2 og andre store nyhedsmedier er et udtryk for hvordan svindlerne får nye muligheder som følge af den stigende internethandel, men det er også et udtryk for hvor vigtigt det er at være opmærksom på at handler på nettet forgår gennem udbydere, der har de rigtige licenser. I Danmark er en af de mest anerkendte webshopcertificeringer til at omgå svindel fra udenlandske hackere, E-mærket.

MyData har emærket til begge deres hoveddomæner dem finder du på linkene herunder:

MyData’s domæne Mydata.dk

MyData’s domæne My-data.dk

E-mærket har I over 20 år sikret forbrugerne imod fejl og svindel på nettet og er derfor også velkendt, undersøgelser viser at 77% af alle nethandlerne i Danmark kender e-mærket. Det vil sige vi har kun de sidste 23% vi skal have med for at hjælpe os selv og de mange webshops med til en mere sikker handel på nettet.

Kender du allerede emærket kan du forbedre din sikkerhed endnu mere ved at installere emærkets SIKKER SHOPPING plugin i din browser. Du finder denne plugin her: Sikker Shopping.

Skriv en besked

Din email bliver ikke offentliggjort.