ØKOSYSTEMET

My Data støtter WWF årligt som en del af WWF’s erhvervs-sponsor program. Teknologien er vidunderlig og vi bakker altid op omkring udvikling og innovation.

Det er vigtigt at vi husker at naturen og vores økosystem skal kunne følge med. En bæredygtig udvikling af vores infrastruktur er essentiel for vores fremtid, det vil vi hos My Data gerne bakke op om.

SAMFUNDET

My Data sponsorerer en lang række lokale sportsklubber og foreninger, læs vores blog og vores nyhedsbrev for mere information om hvilke organisationer vi hjælper og hvordan man kan modtage sponsorater fra My Data.

My Data tilbyder også lige nu udvalgte små- og mellemstore virksomheder, at få checket op på deres IT sikkerhed gratis og uden forpligtelser. Desuden får de rådgivning og vejledning omkring, hvad der skal til for at sikre sig som virksomhed.

En sikker infrastruktur og sikring af de små erhvervsdrivende i Danmark er noget vi alle kan få glæde af og det styrker den Danske konkurrenceevne i en stadig mere globaliseret verden. (Læs mere om dette tiltag herunder)

GRATIS IT-SUPPORT & CHECK-UP

Hvilke kriterier skal jeg opfylde for gratis at få kontrolleret min virksomhed?

Image

Lokal virksomhed

Lokale virksomheder der bidrager til samfundet eller Danmarks konkurrenceevne, kan få gratis hjælp.

Image

Sikkerhedsbevist

Virksomheder der tager stilling til IT sikkerhed og tager Danmarks sikkerhed alvorligt, kan få gratis hjælp.

Image

Samfundsbevidst

Virksomheder der ligesom My Data gør en indsats for at bidrage eller give tilbage til lokalsamfundet, kan få gratis hjælp.

Hvorfor skal jeg have checket op på sikkerheden, når jeg er i målgruppen?

Image

Professionel hjælp

Få professionel hjælp med eventuelle daglige computerproblemer du måtte have i virksomheden.

Image

Bliv klogere

Få klar information om nye og gamle trusler, så du bedst muligt kan ruste dig selv og dine medarbejdere.

Image

Bliv sikret

Få scannet din computer så du er sikker på at der ikke er nogen der læser eller lytter med når du passer din forretning.

My Data Værdier!

  • Bæredygtighed
  • Medansvar
  • Sikkerhed
  • Forsvarlighed
  • Forsvarlighed

DEN 3. VERDEN

Selvom My Data primært arbejder på at optimere kvaliteten af vores service i Danmark, så har vi også interessenter i både Amerika, Asien og Mellemøsten. Det betyder at vores kunder kan drage nytte af fantastiske samarbejdsaftaler, men det betyder også en daglig kontakt med samfund som har meget anderledes forudsætninger end hvad vi er vant til i Danmark.

My Data tror på en globaliseret verden hvor udveksling af kultur, ideer og kompetencer bidrager til en bedre verden hvor teknologien hjælper os bedst mulig som civilisation.

Derfor støtter vi selvfølgeligt også programmer over alt hvor vi kommer, det inkludere bl.a. hjemløse børn i Thailand, samt vildt beskyttelse i Tanzania og Zimbabwe. Læs My Datas Årlige statusrapport når den udkommer, for mere information omkring My Datas filosofi og igangværende projekter verden over.