IT-Support

Vi tilbyder en hurtig og nem service på et sprog som er til at forstå, der er ingen udfordring der er for stor eller for lille når det drejer sig om support hos My Data. Vi har på vores team specialister inden for mange grene af IT-Support, så det er ikke noget problem, hvis det bliver teknisk.

Som premium kunde hos My Data kan du altid kontakte vores dygtige kundeservice på både mail og telefon. Vi er specialiseret i at levere omfattende IT-supporttjenester til både vores private- og erhvervskunder.

Software installation 
Software installation og afinstallationsservice

Vi installerer gerne nye software for dig, og sikrer at de bliver installeret korrekt samt at programmet har de indstillinger der passer bedst til dig. Det gælder simple softwareløsninger som office eller adobe, men også mere avancerede softwareløsninger der arbejder på tværs af platforme. Det inkluderer også migrering af større softwarepakker, fra et netværk til et andet.

Vi hjælper selvfølgeligt også med at afinstallere programmer, der ikke bruges mere eller ikke kan fjernes med den normale windowsproces.

installation 
Installation af forskellig hardware

Vi kan også med fjernsupport hjælpe med de fleste hardware problemer, det kan være alt fra en printer til et WiFi overvågningskamera, eller et headset. Vi skal nok finde manualen hvis vi ikke allerede kender din nye hardware og så guide dig igennem processen.

Det er klart at det nogle gange kræver at kunden deltager lidt i processen hvis det er en fjernsupport situation, men vi er med jer hele ven til det virker, og det virker altid når vi lægger på.

support 
Teknisk opsætning af soft- og hardware

Vi kan selvfølgeligt også hjælpe med de helt tekniske problemer, hvor virksomhedens IT-afdeling sidder fast. Det kunne være udbedring af programfejl, justering af porte på routere og switches, kalibrering af IP-adresser på netværket og så videre.

Vi har en lang række af specialister inden for de mere tekniske discipliner af IT, hvilket gør vores support til et udmærket supplement til en virksomheds in-house IT afdeling.

Image
IT
Support
Specialistrådgivning
  • Vi holder din pc kørende med høj ydeevne.
  • Løser computerproblemer
  • Support via telefon, mail og fjernsupport
  • Hjælp til fjernelse af virus og andet malware
  • Ubegrænset PC hjælp, når du har brug for det.

Brug for hjælp til at vælge din løsning?

Kontakt vores kunderservice team