Hvem er vi

My-Data er en global IT-virksomhed, der har eksisteret siden 2007. Vi har i dag mere end 10.000 kunder, som vi sætter en dyd i at servicere, med alt som har med IT at gøre.

My-Data er en Dansk IT-virksomhed, der har eksisteret siden 2007. Vi har i dag over 10.000 tilfredse kunder, som vi sætter en dyd i at servicere med alle deres IT-relaterede behov. My-Data arbejder dagligt sammen med nogle af verdens dygtigste sikkerhedsfirmaer, hvor der konstant bliver arbejdet på og udviklet produkter, som er med til at holde vores kunders digitale liv sikkert.

My-Data’s team har som hovedformål, at møde kunderne i øjenhøjde, samt at løse de computer og IT problemer, som folk støder ind i. Vi sørger for, at du får hurtig og effektiv hjælp. De fleste udfordringer kan vi afhjælpe med det samme ved hjælp af fjernsupport.

MY Data medarbejdere
MY Data medarbejdere

Hvad Kan vi

Udover at have nogle at Danmarks skarpeste IT-eksperter søger vi også konstant at specialisere os inden for specifikke brancher og branchespecifikke software løsninger.

Vores konsulent team uddanner sig konstant på nye metoder og udviklinger indenfor både IT-kriminalitet og generel IT-teknologi, det betyder at både kvaliteten og håndteringen af vores opgaver altid er i top.

På den måde er du i de bedste hænder når der skulle opstå problemer med, f.eks. backup, kryptering, malware, virus eller hackerangreb.

Det giver vores kunder tid til at fokusere på det de er bedst til, nemlig deres arbejde og så tager vi os af resten.

Hvorfor vælge os

My-Data dækker hele din IT-infrastruktur fra sikring af alle dine enheder til avanceret fjernsupport, samt identifikation af yderligere indikationer på kompromis. Vi sørger for udarbejdelse af en saneringsplan og fuldstændig eliminering af trusler for din organisation eller dit hjem.

Kreativitet

My Data har designet sikkerhedsarkitekturer, der kan tilpasses enhver IT infrastruktur. Vores løsninger giver komplet sikkerhed i dag, i morgen og i fremtiden. Kombineret med nogle af landets mest specialiserede IT-rådgivere er My Data din eksterne IT afdeling.

Værdier

Det er My Data’s mission at sikre hele Danmark mod cyber-trusler fra ind- og udland. Det skal gøres samtidig med at vi hjælper danskerne med at forstå nye IT-teknologi og hvad den kan komme til at betyde for Danmarks sikkerhed, økonomi og kultur.

Teknologi

My Data’s IT eksperter tilbyder en fuld portefølje af IT infrastruktur løsninger, fra nogle af verdens førende teknologivirksomheder. Vi har samlet det bedste fra hele verden og gjort det tilgængeligt for dig på en simpel og forståelig måde.

Vores kunder siger