SIKKER COMPUTER

Der går mange elementer ind i en sikker digital hverdag, My Data lukker hullet for hackerne ved at levere Danmarks mest komplette løsninger. Derfor tilbyder My Data selvfølgeligt også sikker hardware i form af; sikre pc’ere, netværksløsninger og laptops til små- og mellemstore virksomheder. Vi tilbyder de rigtige modeller til dem der ønsker effektivt, lækkert og selvstændigt udstyr med sikkerheden i top.

Vi tilbyder forskellige løsninger til at dække en bred vifte af behov, fordi enhver situation, kræver sin egen løsning. En af vores mest populære laptops er fra Lenovo V-serien, som fra fabrikken kommer med en lang række særlige sikkerhedsforanstaltninger som du kan læse mere om herunder.

For yderligere information kan du bestille vores hardware katalog eller kontakte din My Data konsulent direkte på 60 20 2000. Vi sidder parat til at evaluere dine behov og tilbyde dig den sikreste hardware til de mest fornuftige priser.

Software installation
En laptop af professionelle, til professionelle

Ved at kombinere sikkerheds- og produktivitetsfunktioner med et enkelt design, kraftfuld teknologi har Lenovo skabt en serie computere der er perfekt til fagfolk i små- og mellemstore virksomheder.

Computeren er bygget op fra bunden med langsigtet ydelse og pålidelighed for øje. Derfor er også batteriets levetid optimeret til en travlt hverdag, men en af markedets længste operationstider.

installation
Overlegen sikkerhed

Alle computere i V-serien kommer med en særlig skærm der begrænser mulighederne for at se dig over skulderen, ved hjælp af særlige LED lamper der kun gør det muligt at se koder og privat information når man kigger direkte på skærmen. Ud over det har mange af modellerne kamera-cover så du fysisk kan lukke for webcammet. Mange modeller giver dig desuden også mulighed for, at logge sikkert ind og ud af systemer ved brug af biometrisk genkendelse af dit fingeraftryk.

Ud over de forskellige sikkerhedsforanstaltninger Lenovo har valgt at implementere i designet, har V-serien også en række forskellige tricks i ærmet når det gælder den digitale sikkerhed. Det kan du læse mere om i vores produktbeskrivelser eller spørge din MyData konsulent om.

support
Designet til fremtiden

Computere i Lenovo V-Serien er tilbyder en lang række funktioner der fremtidssikrer dig og din virksomhed digitalt. Med Solid State Drive kan computerens harddisk følge med alle kommende forbindelser uden problemer. Desuden har alle modeller USB 3.0 og et netværkskort der giver mulighed for forbindelse til både 2.4Ghz og 5Ghz Wi-Fi frekvenser.

For også at sikre bagud kompatibilitet på kontoret har alle vores V-modeller samtidig LAN stik og CD-rom drev. Rammen er designet i polykarbonat, for at sikre et stilfuldt islæt og samtidigt et slidstærk stykke hardware der kan klare at komme med på farten.

Image
LENOVO V-Serien
ENKELT, KRAFTFULD & SIKKER
  • Intel processorer (i3, i5, i7)
  • Windows 10 professional
  • Solid State Drive Harddisk
  • Stor 15,6 tommer skærm
  • 1920 x 1080 (Fuld HD)

Brug for hjælp til at vælge din løsning?

Kontakt vores kunderservice team