My Data's intelligente sikkerhedsboks

My Data’s intelligente sikkerhedsboks er designet til at være både praktisk og effektiv

Få et stærkt Wi-Fi-signal med boksens lodrette design og 4 kraftfulde interne antenner
Vælg mellem 2,4 GHz (længere rækkevidde) eller 5 GHz (hurtigere overførsel) frekvenser
Hold dig informeret om sikkerheden i din IT-infrastruktur ved hjælp af appen

WLAN:
IEEE 802.11a/b/g/n/ac 2.4GHz,
5GHz, AC1750

Antenna:
4 × Internal

USB:
1 × USB 3.0

WAN:
1 × RJ45 Ethernet
10/100/1000 Mbps

LAN:
3 × RJ45 Ethernet
10/100/1000 Mbps

Bluetooth:
BT 4.0 & BT LE

CPU:
1 GHz dual-core

RAM:
512 MB DDR

Flash:
1 GB

LED Display

Dimensioner:
217 × 125 × 90 mm
Vægt: 720 gr

Enhedsopdagelse

Enheds-genkendelse registrerer, hvilken slags enhed der er forbundet til netværket. Dette gør det muligt at tilpasse sig sikkerheds-behovet for hverenkel enhed, da forskellige typer enheder kræver forskellige typer beskyttelse. For eksempel vil trusler, der påvirker din hjemme computer, være meget forskellige fra dem, der påvirker din smart-termostat.

MY Data medarbejdere
MY Data medarbejdere

IoT Security

IoT-genkendelses systemet registrerer, når der sker noget usædvanligt med de smarte enheder. Systemet registrerer trafik til- og fra alle opkoblede enheder for at give ekstra beskyttelse imod IoT-trusler. På denne måde kan sikkerheds-boksen beskytte enheder uden at det er nødvendigt at have sikkerhedssoftware på enheden.

Sikkerrouter

Traditionelle routere kan kun standse specificeret port trafik og kendte signaturer, resten tager din end-point beskyttelse sig normalt af. Desværre har mange nye typer enheder, som for eksempel overvågnings-udstyr, Smart-TV og spillekonsoller ikke den fornødne end-point-sikkerhed. My Datas intelligente sikkerheds-boks vil regelmæssigt og automatisk opdatere sin software og engine så den altid er rustet bedst muligt til at identificere og standse uønsket trafik.

MY Data medarbejdere
Image

Integrerede trafikscannings-tjenester hjælper med at analysere ind- og udgående trafik for virus, ransomware og malware. Det sker, samtidigt med at dataen går igennem netværket.

Image

Omdømmeanalyse gennemgår IP adresser, netværk og links for at du altid har en sikker færden på internettet. Det gælder både computere og andre typer end-points på netværket.

Image

Kunstig intelligens undersøger kommunikationen's metadata, samt udfører yderligere analysetrin der gør det muligt at klassificere trafikken som enten godkendt eller ondsindet.

Image

Digitale privatlivsprincipper i endhedens kodning sikrer, at vi kun indsamler den mest nødvendige data. Og kun informationer, der er nødvendige for din beskyttelse.