Kort til en sikker hverdag

Med MyData’s sikringskort kan du trygt begive dig ud i hverdagen med dine kreditkort, adgangskort, kørekort, medlemskort og pas. Uden at skulle bekymre dig om digitale lommetyverier og skimming.

MyData’s blokeringskort dækker over alle typiske RFID frekvenser og du sikre hele din pung med bare et kort.

Hvad er radio-skimming?

Radiofrekvens Identifikation eller RFID, er en teknologi, der bruger elektromagnetiske frekvenser til at aflæse mikrochips. Denne teknologi har siden 2017 været standard på alle danske og internationale kreditkort, pas og kørekort.

RFID har gjort livet nemt for mange forbrugere, men har desværre også gjort opgaven noget mere simpel for lommetyve. De skal nemlig ikke længere bruge fingernemhed til at stjæle din pung ud af lommen eller tasken. Svindlere kan i dag med et simpelt værktøj, der hedder en RFID-Scanner, scanne og kopiere alle dine plastikkort på op til 2 meters afstand, uden du har en chance for at opdage det.

SÅDAN!

Hvordan sikre MyData’s blokeringskort dig imod de digitale lommetyverier?

Image

ET KORT SIKRE ALLE

Med MyData's blokeringskort sikre du alle microchips i pungen der ligger inden for en radius af 2 centimeter fra midten af kortet.

Image

KRYPTER DATA FOR TYVEN

Med MyData's frekvensværnsteknologi kryptere du hele 13.56 Mhz fladen som danske kreditkort bruger.

Image

Fri Support til Medlemmer

Hvis du har medlemskab hos MyData kan du altid ringe eller skrive til os og få hjælp til digitale sikkerhedsproblemer.

Beskyt hele din pung med et kort.

Vind kampen imod de digitale banditter

Teknologien er med til at gøre livet skønt på mange måder, men den betyder også er kriminelle finder nye veje ind til privatlivets fred og økonomi. Vi kæmper hos MyData, hver dag, for at stikke en kep i hjulet på hackernes pengemaskine og sikre vores medlemmer bedre, i den digitale verden.

Ring til os på 60 20 2000 eller skriv til os, og lær mere om hvordan du kan bruge MyData til at sætte en stopper for digital berigelses-kriminalitet.